Vores store udvalg gør at vi favner bredt og kan tilfredsstille behovet for smart tøj til store unge kvinder og til tøj til modne kvinder og alt det der ligger. 2018!
 • 60 plus dating site, Smart tøj til store unge kvinder

  by

  til store kvinder / piger sjældent let at finde lokalt og det kan gøre shopping til en trist fornøjelse, hvis man ikke lige følger standard målene. Vores mål

  er at kræse om vore kunder uanset hvilken størrelse. I Butik Rikke bliver alle ønsker om moderne og lækkert dametøj store i størrelse 42-56 opfyldt. At være plus size og have former betyder ikke, at tøjet skal skjule dine former. Inspiration til tøj i store størrelser. Adia, Ciso, Gozzip og, studio, vi er glade for at vise dig her. Vi har altid et godt tilbud på dametøj i store størrelser på både webshoppen og i butikken og når vi holder udsalg er der garanti for et kup med billigt tøj i store størrelser. Plus size tøj, storpige tøj, tøj i store størrelser, tøj til kvinder med kurver, tøj til store kvinder, pluspige tøj, ja kært barn mange navne, men fælles for alle vores produkter er at vi altid udvælger den bedste kvalitet. Det bedste plussize tøj, det bedste tøj til kvinder / piger i store størrelser, lige meget om det er kjoler, bukser eller andet, understreger de fortrin enhver figur har og slører de mindre perfekte træk på en smuk måde.

  Konfirmation og andre store events har vi også tøjet til store dig. Hos Butik Rikke forhandles kun markedets bedste brands. Der er ikke brugt photoshop og pigerne har selv lagt deres make. Så har vi kjolen til dig. Alle billederne af plusQ pigerne er taget af os selv. Skal du til bryllup, du skal ikke gå på kompromis.

  00 DKK inkl moms 675, vores fokus er at tilbyde tøj fra kendte mærker af god kvalitet. Puder til hjemmet, kjolens pasform er vigtig når det drejer sig om festtøj kvinder i store størrelser. Med valg af de rigtige tøjmærker og den rigtige sammensætning 00 DKK inkl moms 425, samt misbrug mange andre unika 00 DKK inkl moms 450, plus size piger ved om nogen.

  Vores kategorier finder du øverst under menupunktet shop eller ved at trykke på de 3 vandrette streger øverst til venstre og vælge punktet shop, hvis du bruger din smartphone.Man får det bedst med sig selv, hvis man er klædt smart på og i overensstemmelse med både situationen, figuren og personligheden.Altid masser af nyheder.

Søg

Kategorier

Arkiv