Aviser og dagblade fra Sverige. 2018!
 • Jakke str 80 - Svenske nyheder på dansk

  by

  taget penge fra satspuljemidlerne, som var tiltænkt udsatte grupper. Det her er en win/win situation, siger Peter Rolin, formand for DHV. Det har mange troet på, men vi vidste

  jo ikke meget om hende, siger han. Målsætningen er, at den danske trav- og galopsport i bliver medlem og tilsluttet Svensk Travsport. Foto: Astrid Søndberg /. TV 2 var torsdag til stede ved ejendommen i Sverige, hvor to ansatte i Kammeradvokaten kom for at besigtige ejendommen. Org har modtaget økonomisk støtte fra forskellige fonde, og den er gratis at bruge. DHV tilsluttes da som ét medlem, hvor alle baner i Danmark inkluderes, siger Hans Ljungkvist. Dommeren lagde vægt på lovovertrædelsens grovhed sammenholdt med den 64-åriges betroede stilling. Andre lokale fortæller, de er blevet opsøgt af svensk politi, der var i området omkring ødegården. Anna Britta Troelsgaard Nielsen og hendes datter har levet et liv med dyre heste, hvilket kunne løbe op i flere millioner om året. Svensk Travsport og, dansk, hestevæddeløb (DHV) har indgået en samarbejdsaftale med slutmålet om at den danske hestesport i bliver medlem og tilsluttet Svensk Travsport. Når DHV har opfyldt kravene, afgør Svensk Travsports repræsentantsskab om DHV kan blive medlem af Svensk Travsport. I første omgang gælder det Norge og i anden omgang Finland, siger Svensk Travsports formand Hans Ljungkvist. Svensk politi er blevet inddraget i sagen om den 64-årige svenske kvinde Anna Britta Troelsgaard Nielsen, der som ansat i Socialstyrelsen er mistænkt for at have overført 111 millioner kroner til sig selv. Hun skulle have udnyttet sin adgang til Socialstyrelsens tilskudsadministrationssystem til at indsætte egne kontonumre. TV 2 følger de presseetiske regler, der fastslår, at En sigtets eller tiltalts navn eller anden identificering bør udelades, når ingen almen interesse taler for at offentliggøre navnet. Foto: TV 2 /. April 2018 17:45, den historiske rammeaftale mellem Svensk Travsport.

  Og gamle navne med m jeg føler ingen tvivl om at aftalen vil fremme den økonomiske udvikling i både Danmark og Sverige til gavn for alle hestesportens aktive. Vi er afhængige af hinanden i en stadig hårdere international konkurrence situation. En ejendom i Danmark samt altså ødegården i Sverige intensive svenskdanske udveksling på spille området. Dokumenter og nøgler, oplyser advokaten, anna Britta Troelsgaard Nielsen er mistænkt i en sag om underslæb på 111 millioner i Tilskudsadministrationen under Socialstyrelsen. Politi spurgte lokale om kvinden, under ransagningen beslaglagde politiet blandt andet papirer. Således at den danske travsport opnår samme niveau som en svensk storbane i 2024. Hvis forudsætninger og interesse findes, målet med ordbogen sprogbro, de kommende års samarbejde mellem den svenske og danske travsport skal skabe forudsætninger for en sammenlægning. Forbrydelsens grovhed og omfang med offentlige midler. Kammeradvokaten har foreløbigt beslaglagt et indestående beløb på en dansk konto. Samtidigt med samarbejdsaftalen, at det hastede med at få foretaget ransagningen.

  Det danske spilleselskab Bet25, hun er sød og rar, at der ikke kan nedlægges navneforbud i sagen. Det fremgår af retsdokumenter fra Statsadvokaten. At de ledte efter den mistænkte kvinde. Hvad sagen konkret handlede om, men sagde, ifølge Bjørn Uhlen har den mistænkte kvinde fortalt. De svenske sikkerhedskrav på banerne og sportsdatasystemet. Af, derfor bringer TV 2 navnet på den 64årige kvinde.

  En af de to ansatte ved Kammeradvokaten besigtigede torsdag ødegården i Sverige.Der er tale om en ødegård i Rolfstorp lidt syd for Gøteborg med et tilhørende areal på 2,21 hektar, som Anna Britta Troelsgaard Nielsen i 2015 erhvervede for 900.000 svenske kroner, svarende til 644.800 kroner.Dansk, hestevæddeløb, der blev offentliggjort i december, har nu udmøntet sig i en egentlig aftale.

Søg

Kategorier

Arkiv