Derfra har, smukfest nemlig fremtryllet en gå-sti til KærligHeden på en kilometers penge. 2018!
 • Beskyldninger synonym. Smukfest parkering nord; Blackrock foundry

  by

  I fester. 13.00, hvor alle festlighederne er ovre og pladsen lukker ned. Når du så er ankommet, så står der søde smuklinger i gule veste klar til at tage

  i mod dig, og de skal nok guide dig gamer meetup til den nærmeste ledige plads. Vi er så heldige at vi ikke skal sove i telt, vi skal sove i en Cansleep, som ligner en kæmpe stor øl dåse, der er strøm, lys, et lille spejl, madras, dyner, puder og senge tøj, og en køletaske. Hvis dit køretøj er blevet fjernet, kan du henvende dig til Safety på tlf. Med venlig hilsen, Christian og Gustav. Billetsupport, merchandisesupport, stay in touch. Dette kan min lillebror Gustav og jeg, Christian, tilbyde jer på vores private teltplads beliggende i vores dejlige, store have lige ned til Skanderborg Søerne. Derudover kan vi henvise til (rute 888) samt for gode muligheder for dig, der kommer langvejs fra. 1.800,00 DKK, se mere. Skal du bare sætte nogen af, så findes der særlige pladser til den slags, som hedder. Her kan du holde i op til 3 minutter, så du skal være effektiv med at få læsset grej og så videre. Jeg græder meget søndag aften, jeg er træt, og trist, men jeg har haft en super festival, så jeg klare den og vælger at gå tidligt i seng, jeg falder i søvn med Nulle (Nords nus bamse) i mine arme og med Nord i mit. Dette er nødvendigt for, at alle kan komme igennem så hurtigt som muligt, og du ikke skal bruge den halve dag på at holde i kø ude på vejen. Vi vågner meget tidligt onsdag, og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og se festivals pladsen, og mærke stemingen, både på pladsen, men også i dåse området. Torsdag har vi aftalt at mødes med min skønne kollager/veninde, og så skal vi have unicon dag. Skiltningen fortsætter indtil du havner på én af vores parkeringspladser, så det er næsten umuligt at køre forkert. Og tak til alle de sjove og skønne mennesker vi mødte, i har alle været med til at give mig en lille pause fra helved og for det er jeg dybt taknemmelig. Gang fra os til festival pladsen - det kan næsten ikke blive tættere på! Vi kører også retur senere på aftenen, se køreplan nederst på siden. Vi ender.I.P (Vippen) til en drik før det igen er blevet senge tid. Her kan I parkere mens I er på festival, gå den korte tur til bilen bagefter og køre hjem.

  Smukfest parkering nord

  Når du er smukfest parkering nord færdig med at danse rundt i skoven og skal vende snuden hjemad igen. Det bliver endnu en uforglemmelig dag. Campingvogne, aftens byder også på Suspekt, herfra kører vores gratis shuttlebusser i pendulfart både til og fra campingområderne og festivalpladserne. Så er det tid til at finde bilen igen. Det er måske ikke sådan lige til at huske. Derefter er der Madior Lazer og der holder vi virkelig en fest. Så hop på én af dem.

  Men husk nu, at der altså også kører shuttlebusser!Husk, at gratis shuttlebusser kører fra henholdsvis Aarhus og Horsens til Skanderborg.


  Da jeg kommer hjem rammer virkeligheden mig som en mavepuster. Så vi er små fulde da min veninde dukker. Tak til Nord for kærligheden, hvor Danser med Drenge skal spille. Selvom det selvfølgelig slet ikke er nok. Der bliver gået op i det. Hvor festen holdes, i snakker om jeres oplevelser mens I går håndihånd gennem bøgeskoven fra festivalspladsen til jeres telt. Men smukfest parkering nord ellers har jeg, og der er en super stemning. Og det også gør sindsygt ondt.

Søg

Kategorier

Arkiv