Klik her og lær at lægge en pæn, jævn og ensartet øjenskygge med disse. 2018!
 • Hendes verden strikkeopskrifter sokker: Flot øjenmakeup guide. Worldwide dating apps

  by

  ligger jeg den helt sorte øjenskygge hele vejen rundt om øjet. Få overblikket her. Røde læber hører sig til, men de skal holde hele aftenen, så du er

  fri for at bekymre dig, når promillen har sat ind. Dub læberne med en serviet, påfør et nyt lag læbestift og gentag et par gange. Pro Longwear Lip Pencil Kiss Me Quick, MAC, 170. Trin 2 Concealer, mina Ingerslev beskriver concealeren som en fond af en foundation, og den skal du bruge efter din foundation. Undgå for meget farve under øjet. Lash Queen Sexy Blacks, Helena Rubinstein, 270. Modellernes favorit-creme fra franske Embryolisse trænger hurtigt ind, fugter og efterlader en satin-agtig følelse på huden, der udgør en perfekt base for makeup. Hvordan jeg laver skygger i huden. Et nemt trick til at få din makeup til at holde hele aftenen (og natten) er ved hjælp af en primer. Primeren udglatter huden, så den bliver jævn og fin, samt udligner rødmen og farveforskelle i huden. Trin 4 Øjenskygge og mascara, når det kommer til farver på øjnene, er der ingen grund til at være forsigtig, siger eksperten. Læs også: Hvilke makeupbørster har du brug for? Du i tvivl om, hvordan du lægger de forskellige nuancer, der gerne findes i øjenskygge-paletter, så følg instruktionerne herunder! Herefter kan du give huden liv og glød ved at påføre highlighter øverst på kindbenene, under brynene, på næseryggen og i øjenkrogen. Lav et stort blødt 3-tal fra panden langs tindingen, under kindbenet og afslut under kæben. Derefter gør du det ovenpå også, indtil den er trykke godt fast.

  Flot øjenmakeup guide, Speed dating 2 oyna türkçe

  Giorgio Armani, herefter skal du bruge børsten, så du er fri for at genopfriske makeuppen i løbet af russian-dating.com на русском aftenen og roligt kan tage en all nighter. Perlemor fremhæver rynker 400, den skal ligge på huden lige over øjenvipperne helt tæt op af vipperne. Det frisker op og skjuler mørke rande.

  Det bliver et flot resultat, hvis du lægger øjenskyggen fra den.Sådan ligger du en smuk øjenmakeup/ Guide rabatkode.

  Så de holder sig på plads hele aftenen. Først øjenskygge så concealer, det sidste step går ud på at fiksere din makeup. Men når øjet så at sige bliver for tungt i over bunden. Du skal først ligge en grund makeup. Er det fristende at overdramatisere looket med en masse farve under øjet. En holdbar læbestift kræver 3 produkter. Det er meget inde i tiden. Julefrokoster og fester er den perfekte anledning til at kaste dig ud i contouring og forme dit ansigt og fremhæve dine kindben. Make Up For Ever hos Sephora. Så overgangen bliver blød og naturlig.

Søg

Kategorier

Arkiv