Nautic Surf og, ski er Danmarks største på vand- og snesport. 2018!
 • Single i new york anmeldelse: Ski størrelsesguide

  by

  pister og alt ind i mellem. Alpin ski sådan vælger du den rigtige ski? Kendetegnet for All Mountain ski, er at de er bredere end piste ski (75-95.).

  Nogle parkski er såkaldte symmetriske ski, hvilket betyder, at skiene er nøjagtig det samme i begge ender, så der er ingen for-og bagende. Grundlæggende kan man sige at jo mindre rocker, jo mere piste orienteret og visa versa. Camber kræver mere præcis styring af skiløberen, men giver også en ski der ligger stabilt. Også kendt som early rise. Piste ski er lavet til at stå på pisten, og med en hurtig kant til kant reaktion.

  Zoosk dating site coupons Ski størrelsesguide

  Som er mere komfortabel og lettere at køre. Desto stivere ski, rocker er et af de mest hypede udtryk indenfor ski og snowboarding. Hvis du er en mindre dygtig danmark skiløber. Eller hvis du foretrækker at cruise på pisten eller offpisten så skal du nok vælge alenemor en blødere ski. En ski med fullrocker vil ligne en banan. Rocker har en stor indvirkning på hvor lange ski du skal have. Er det en god idé at vælge en parkski og ikke en carvingski der bliver smadret på railen. Opholder du dig 70 procent af tiden i parken og 30 procent på pisten.

  Vores online butik er spækket med over.000 produkter fra de mest populære brands og udvalget rækker bredt.At levere top kvalitet til gode priser er vores højeste.Ski i denne kategori ligger normalt med en stivere kerne, end begynderskiene og med en sidewall konstruktion.

  Ski størrelsesguide

  Rocker profilen er også større end på all mountain ski. Dette giver en ski der kan airbrake kører hurtigere og i hårde forhold. Disse forskellige ski har hver deres fordele og ulemper.

  Tiprocker: Rocker i tip (spidsen) af skien.Køb junior ski her Niveauer: Inden man begynder at vælge skiene, skal man gøre op med sig selv hvor dygtig man egentlig er på ski, vi har delt alle vores ski op i 3 kategorier: Begyndere, øvede og ekspert.

Søg

Kategorier

Arkiv